Cuadro de texto: Anècdotes i records

L' Espardenya TeatreCuadro de texto: El 1989 durant la representació de l’ obra “Jo vull ser mariner”, va ploure a bots o barrals.
Cuadro de texto: El any 2005, igual que des de feia uns anys, l’ Espardenya va fer el pregó de la Festa Major. La varen fer en “quadro” per l’ indisposició d’ alguns.
Cuadro de texto: L’ Any 2007 poc abans de les eleccions, l’ Auditori-teatre va ser objecte de fortes crítiques. Amb el temps tot ha quedat en una anècdota.
Cuadro de texto: El 1974 la representació de l’ obre “De mes verdes en maduren” va tenir lloc al obrador del forn de pa de cal Anfruns.
Cuadro de texto: Tothom recorda en Claudi fent de Satanàs, amb la pila del llum de les banyes a la mà.
Cuadro de texto: Envieu records que tingueu sobre el teatre a Calldetenes.
Els afegirem !!
Cuadro de texto: El 1981, alguns botiguers es varen espantar al veure el programa de l’ obra “Hi ha un inspector”. Es varen pensar que era el d’ hisenda.
Cuadro de texto: El 2002 representant “El  Cafè de la Marina” a Oristà, els actors es van ficar tant en el paper, que van provocar que alguns es pixessin de riure.
Cuadro de texto: El  9 Nou del 11 d’ Octubre pública un reportatge sobre l’ historia de L’ Espardenya Teatre, aprofitant la recent inauguració de l’ Auditori Teatre.