Cuadro de texto: L' hostal de la Glòria
Cuadro de texto:  
Josep Maria de Sagarra (Barcelona, 1894-1961). Dramaturg, periodista, novel·lista, memorialista, traductor, però, per damunt de tot, poeta. La utilització d'una llengua viva i rica, l'ús de recursos retòrics d'una gran plasticitat, i sobretot, la intenció de distreure o commoure , el van connectar amb el públic i el lector popular. Recompensat amb èxits teatrals clamorosos, com La corona d'espines (1930), L'Hostal de la Glòria(1931), El Cafè de la Marina (1933) o La Rambla de les floristes (1935). En el camp de la poesia cal destacar Cançons de rem i de vela (1923), El comte Arnau (1928).
Cuadro de texto:  
Es tracta d’ un poema dramàtic que combina el drama amb la comèdia costumista, en un ambient evidentment rural com es el de Rupit.
L’ agradable i enèrgic esperit de la Glòria, el captivador encant de Roser, el dubte amorós de l’ Andreu, la galanteria de Forcadell, i la creguda de la senyora Flora ens desvetllen un entramat d’ enamoraments que només amb el sentit comú i el seny dels personatges es poden arreglar.
La severitat de la vella Gertrudis es com la veu de la consciència dels personatges de la casa, que en els moments dubtosos els anima i en els moments espitosos els frena. El color dels personatges que transiten per l’ hostal, transmeten una alegria que fan que l’ obra sigui amena i divertida.
Tanmateix no hem d’ oblidar que estem davant d’ un gran drama que esprem que gaudiu. 
Cuadro de texto: Actors:
Mercè Casany		Glòria
Mª. Àngels Escalé	Roser
Silvia Nogueres		Sra. Flora
Anna Anfruns		Angeleta
Teresa Bassas		Gertrudis
Albert Santaulària	Andreu
Albert Freixer		Rupit
Manel Viver		Forcadell
Ignasi Casanovas	Santaló
Josep Pujol		Torelló
				Setpervuit
Isidre Boixaderas	Senyor Ventós


Equip:
Disseny Escenografia	X. Dominguez
Realit. Escenografia	Espardenya T.
Muntatge			Espardenya T.
Vestuari			Carme Vila
				Teresa Basas
Fotografia			Ivan Raga
Maquillatge		Perruq. IMMA
Traspunt			Laura Freixer
Taula de llums		J. Martin-Pero
Direcció			J. Parramon	
L' Espardenya TeatreL’ autor
L' ObraRepartiment